24 de novembre, 2008

Ja tenim blog!

La Comissió Centre Viu ja té blog. No volem deixar de lluitar per defensar el que creiem just i per açò emprarem a partir d'ara el blog com un mitjà més per donar a conèixer tot el que passa amb la nostra escola. Per molts de nosaltres és l'escola dels nostres pares, la nostra pròpia escola i serà també la dels nostres fills.

Amb aquest blog volem arribar a més persones. Donarem a coneixer encara més els motius en que basem la nostra postura contrària al trasllat del Col·legi Públic Sa Graduada. Publicarem articles d'opinió, notes de premsa, convocatòries d'actes i tot allò que envolta no només la nostra escola, si no també la resta d'escoles que pateixen com nosaltres una gran massificació de les aules.

Aquest blog, a més, pretén servir per debatre idees a partir de les entrades que es vagin publicant. Els comentaris enriqueixen tot allò que es publica a un blog i ens ofereixen la possibilitat de fer constar la nostra opinió. Així, idò, convidam a tothom a participar activament.

Finalment, només dir que qui vulgui pot fer-se seguidor d'aquest blog fent clic a la icona corresponent que trobareu al panell de la dreta. També podeu rebre les actualitzacions del blog via RSS subcrivint-vos amb el vostre lector de feeds preferit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada