08 de gener, 2009

Carbó per als polítics en matèria d'educació

Alguns dels nostres polítics haurien d'haver tingut carbó el dia de Reis, com a conseqüència de no haver complert les seves promeses i per tenir encara els deures sense fer.

  • Carbó per a la Conselleria d'Educació per tenir gairebé un dèficit de 500 places escolars en infantil i primària, en les escoles públiques de Maó.
  • Carbó també per a la Conselleria per la seva lentitud en començar les obres de la segona línia en el CP Mateu Fontirroig. Els deures eren iniciar-les l'estiu passat. Se n'acaba de fer la licitació i ja veurem quan comencen.
  • Carbó per a l'Ajuntament de Maó per no haver cedit els terrenys de la futura escola de la Ronda - Camí den Guixó. Els deures eren cedir-los a finals d'any. Ja fa més de 4 anys que es va anunciar la construcció d'aquesta escola.
  • Carbó també per a l'Ajuntament per no destinar part dels doblers del fons de l'Estat en fer les reparacions bàsiques que necessiten Sa Graduada i altres escoles.
  • Carbó per a la Conselleria d'Educació per no dur a terme la reforma de Sa Graduada que s'està demanant des de fa 19 anys.
  • Carbó doble per a les dues administracions per seguir volent traslladar Sa Graduada, tot i la massificació escolar, tot i l'oposició de la majoria de les famílies de l'escola, tot i les 4.733 signatures que hi estan en contra.

1 comentari:

  1. L'Ajuntament d'Alaior, al contrari que el de Maó, SÍ INVERTIRÀ EN EDUCACIÓ amb part dels doblers del Pla Estatal d'Inversions Locals. Concretament, destinarà 400.000 € per a la rehabilitació de l'Escola d'Adults (eliminació de barreres arquitectòniques, etc.). Ho podeu llegir a:
    http://www.menorca.info/menorca_info/v4_1_2/index.php?tsx=noticia&idnx=8006
    Cal destacar que quan un membre de Centre Viu va comentar aquesta decisió al batle de Maó, aquest va contestar que es tractaven d'obres exteriors de l'entorn de l'Escola d'Adults.
    Una altra resposta inventada, per sortir del pas i per justificar que l'Ajuntament de Maó no invertirà ni un € en equipaments escolars.
    Gràcies de nou, Sr. Tur!

    ResponElimina